Het Turfschip is dé plek voor uw feest

Speciale momenten viert u op een bijzondere manier. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of een babyborrel. Wij nemen de zorg van alles rondom het feest of gebeurtenis van u over zodat u kunt genieten van uw gasten.

Bruiloft

Iedereen heeft andere wensen voor de bruiloft: groot en traditioneel of juist klein, intiem en casual. Wat uw wensen ook zijn, Het Turfschip geeft u een variatie aan mogelijkheden. Niet alleen qua ruimte maar ook de culinaire invulling kan geheel naar wens verzorgd worden. Bent u op zoek naar een ruimte waar u zelf de catering ter hand kunt nemen, ook dat kan bij Het Turfschip. Bij ons kunt u een ruimte huren inclusief een ruime keuken.

Verjaardag / jubileum

Voor welke mijlpaal dan ook: verjaardag met een rond getal, gouden bruiloft, jubileum van het werk, met alles wat mogelijk is bij Het Turfschip wordt het een mooie, onvergetelijke viering.

Van een themafeest tot een gezellige avond in ons Vlaams café tot een sfeervolle receptie met uitzicht op de haven. Ook de inwendige mens zal zeer goed verzorgd worden met een op maat culinaire invulling.

Babyborrel

Geen vermoeiende bezoekjes de hele dag door en beschuit met muisjes smeren. Op één moment en op één locatie kan iedereen kennismaken met uw pasgeborene. Wij verzorgen het beschuit met de muisjes (of een andere traktatie) en u kunt alle aandacht geven aan uw bezoek. Voor de broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes die meekomen, richten we een hoekje in waar zij lekker kunnen spelen of zelfs gebruik maken van ons luchtkasteel.
 

Een greep uit de mogelijkheden

  • Bruiloft
  • Jubileum
  • Verjaardag
  • Babyborrel
  • Receptie
  • Diner
 

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie en wilt u hierover gebeld worden? Vul uw gegevens in en wij bellen u!

Of bel ons direct op: 076-5013145
 
 
 
Ik ga akkoord met de privacyverklaring