Catering feest of evenement

Maakt u gebruik van één van de ruimtes in Het Turfschip voor een feest of ander (zakelijk) evenement? Maak het geheel compleet door ook de catering door ons te laten verzorgen. Zo heeft u alles in één keer geregeld. Wij ontzorgen u en u kunt genieten van uw feest of u volledig richten op de inhoud van uw (bedrijfs)evenement.

Of het nu gaat om een vergadering waar een goede kop koffie met een lekkernij geserveerd moet worden, een uitgebreid buffet of walking dinner voor een grote groep mensen, onze keukenbrigade draait de hand er niet voor om.

Op maat invulling

U geeft aan wat u in gedachten heeft voor uw feest of evenement. Wij vertalen dat in een culinair voorstel, rekening houdend met uw budget. Wilt u dat uw gasten kunnen dineren in ons eetcafé: dat kan.
Wilt u liever in een private, besloten ruimte dineren: ook dat kan.
Een groot buffet voor een hele grote groep mensen: ook dat kunnen wij voor u waarmaken.

Juist door de multifunctionele opzet en indeling van Het Turfschip en het enthousiasme en professionaliteit van onze mensen, kunnen we op (bijna) alle wensen ingaan. Hiermee kunnen wij onze slogan ‘verrassend veelzijdig’ meer dan waarmaken.

Liever zelf doen?

Bij een aantal ruimtes kunt u keukenfaciliteiten meehuren. Deze keukens zijn ruim van opzet en voorzien van moderne apparatuur. U kunt zelf uw eigen invulling geven aan de catering van uw feest.
 

Onze catering

  • Invulling op maat
  • Lekker en eerlijk eten
  • Hapjes, lunch, diner, buffet: alles is mogelijk